Temptation-verleidster Cherish: “Het was allemaal fake”

© Vier

Tim was smoorverliefd en wilde na een paar dagen al met haar trouwen in plaats van met zijn Deborah, maar verleidster Cherish liet hem op het einde van ‘Temptation Island’ vallen. Was de affectie die zij ook voor hem leek te hebben dan allemaal fake, wilde James Cooke weten in ‘Gert Late Night’. “Ja, het was voor mij allemaal een spelletje”, antwoordde Cherish. Een beetje pijnlijk voor Tim, die ook te gast was op de boot.

adb

“Ik heb er wel een beetje spijt van, door wat hij allemaal opgaf”, aldus Cherish. “Maar ik heb gekozen om mee te doen aan ‘Temptation’, het is en blijft een spel, een uitdaging voor wat je doet met je relatie. Ik dacht niet dat ik te ver ging, ik heb nooit getwijfeld. Toen ik hoorde dat hij zei dat hij mij meer vertrouwde dan zijn eigen moeder, dacht ik wel: oei, dat is too much voor mij. Dat is ook de reden waarom we geen seks hebben gehad, het voelde niet juist. En sowieso geef ik mezelf niet snel weg. Ik vind dat je met zoenen al vreemdgaat.”

De verleidster mag dan een spelletje gespeeld hebben met Tims gevoelens, harteloos is ze niet: “Ik vind het wel zielig voor hem dat er zo negatief wordt gesproken op sociale media. Maar daar heb ik het met hem over gehad: Hoe gaat het met je? Kan je dit aan? Want daar maakte ik me zorgen over. Hij is wel een vriend. We hebben wel gelachen samen.”

Afgelopen weekend zagen de twee elkaar voor het eerst sinds de opnames eindelijk terug en hebben ze een goed gesprek gehad, volgens Cherish. “Ik heb hem gezegd: ‘Voor mij was dat gewoon Temptation’, en hij zei: ‘Ja, nu weet ik het’. Er waren zaterdag ook geen ‘oneerbare voorstellen’ meer.”

Tim leek een beetje gekwetst door de uitspraken van Cherish, maar was vooral blij om naast zijn droomvrouw te kunnen zitten en zelfs met haar te mogen dansen. “Het is altijd leuk om haar te zien, als je weet welke tijd wij beleefd hebben.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen